Websense is not showing bandwidth report

rated by 0 users
Answered (Verified) This post has 2 verified answers | 5 Replies | 3 Followers

Top 150 Contributor
26 Posts
adias posted on 14 Aug 2013 10:51 AM

Hello everyone,

In an environment with Websense Web security integrated with Cisco ASA, We are unable to see bandwidth reports.

Do you guys know if it's a normal behavior, I mean between Websense and ASA? I know that when We use a Forefront TMG integration We can see the bandwidth report without any problem

Thank you!

Answered (Verified) Verified Answers

Top 25 Contributor
320 Posts
Moderator

Hi adias,

This is normal. The ASA does not pass bandwidth information to Websense for reporting purposes.

Regards,

Amy

|
Top 10 Contributor
499 Posts
Moderator

Hi Adias,

Please review this kb article

http://www.websense.com/support/article/kbarticle/No-Bandwidth-In-Reports

regards,

Dhan

|

All Replies

Top 25 Contributor
320 Posts
Moderator

Hi adias,

This is normal. The ASA does not pass bandwidth information to Websense for reporting purposes.

Regards,

Amy

|
Top 150 Contributor
26 Posts

Hello Amy,

Thank you very much for the quickly answer.

Do you know if there is any websense's documentation about it?

Thank you!

|
Top 10 Contributor
499 Posts
Moderator

Hi Adias,

Please review this kb article

http://www.websense.com/support/article/kbarticle/No-Bandwidth-In-Reports

regards,

Dhan

|
Top 150 Contributor
26 Posts

Hello Dhan,

Thank you very much for help me in this case.

Regards,

Adias 

 

|
Top 10 Contributor
499 Posts
Moderator

Hi Adias,

Your welcome, we are happy to assist you, and  thank you for being an active member in our forums! Hope you have a great dayBig Smile

regards,

Dhan

|
Page 1 of 1 (6 items)